Bun venit

home-photo.jpgMarcu 16:15
"Apoi le-a zis: Ducetiva in toata lumea, si propovaduiti Evanghelia la orice faptura."

Leslie si Brenda Lyons, din Irlanda de Nord, au venit in Spania ca misionari in 5 Aprilie 1975. Lucrarea lor a inceput in Benidorm si sa extins si in alte Localitati din Costa Blanca unde nu erau biserici evanghelice. Viziunea lor este de a extinde evanghelia lui Isus Cristos intai celor care merg la biserica si dupa aceia in acele Localitati unde sunt situate bisericile.

Bisericile au scoala duminicala si activitati frecvente, un sistem de auditie pentru cei ce au probleme, acces pentru minusvaliz si in Benidorm, Calpe si Javea au posibilitatea de a traduce cultul in Engleza Spaniola si Germana.

In ultimii 15 ani sau deschis alte porti pentru evanghelizare, vizitand Centrul Penitencia din Foncalent, la fel in Inchisoarea Psiatrica din Alicante.

Bisericile din Benidorm si Calpe au proprille lor cladiri. Calpe este o frumoasa biserica, multumiri donatiilor fidele ale membrilor bisericii si celorlanti ce au contribuit cu noi la viziunea pentru lucrare, multumim special bisericii "Filadelphia"din Rotterdam.

Bisericile sunt inregistrare ca biserici independente in Federatia Bisericilor Evanghelice in Spania si cu aprobarea Ministerului de Justitie: Nº 2927 SE/A.